Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, toplum için faydalı işler yapacağına inanılır.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kocasının aldattığını duymak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ev aldığını duymak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments