Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev aldığını duymak

Rüyada birinin ev aldığını duymak

Rüyada birinin ev aldığını duymak bereket ve zenginlik olacağına, dinamik olacağına, yoksulluğa, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik yapı içinde olabilirsiniz.

Rüyada ev aldığını duymak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Rüyada birinin ev aldığını duymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada para aldığını duymak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments