Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin aldattığını duymak

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını duymak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, canın derdine düşeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin aldatıldığını duymak zor bir duruma düşüleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını duymak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, ne yapacağını şaşıracağına işaret eder.

Rüyada ev aldığını duymak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin ev aldığını duymak tecrübe sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments