Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada ev aldığını duymak maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, geçim derdinin son bulacağına, adaletin geleceğine işarettir.

Rüyada birinin ev aldığını duymak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ev aldığını görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ev aldığını görmek işlerinin ağırlaşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşın ev aldığını görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, yarınlarına inanacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments