Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ev aldığını duymak

Rüyada başkasının ev aldığını duymak

Rüyada başkasının ev aldığını duymak çok başarılı işlere girileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada ev aldığını duymak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sarsılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ev aldığını duymak başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, işinde terfi edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ev aldığını duymak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, onları gücendireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ev aldığını duymak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin aldattığını duymak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin aldattığını duymak bir ortaklık kurulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kocasının aldattığını duymak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments