Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alacağını görmek

Rüyada ev alacağını görmek

Rüyada ev alacağını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, başarılarının takdir edileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ev alacağını gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada alacak ev görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunlar altında ezileceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev alacağını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada ev alacağını söylemek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alacak olmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin ev alacağını görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, hayalkırıklığı duyacağına işarettir.

Rüyada alacaklısını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alacak yer aramak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alacağını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments