Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev alacağını görmek

Rüyada birinin ev alacağını görmek

Rüyada birinin ev alacağını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin ev alacağını gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Rüyada ev alacağını görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada ev alacak olmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada alacak ev görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev alacağını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Rüyada ev alacağını söylemek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulur.

Rüyada alacağını almak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada para alacağını öğrenmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada alacağını alamamak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments