Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alacak olmak

Rüyada ev alacak olmak

Rüyada ev alacak olmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kısmetinizin açılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ev alacak olmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Rüyada ev alacağını görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev alacağını söylemek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Rüyada alacak ev görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, makam edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev alacak olmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada birinin ev alacağını görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alacaklı görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, bebek sahibi olunacağına, güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada alacağını istemek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada alacaklıları görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments