Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev alacağını söylemek

Rüyada ev alacağını söylemek

Rüyada ev alacağını söylemek şansın döneceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, başarı için fırsatların artacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alacağını söylemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Rüyada ev alacağını söylemek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada alacak ev görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alacağını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ev alacağını görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kazancın devamlı olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ev alacak olmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada alacaklıdan kaçmak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, günlerinin güzelleşeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada birinden alacaklı olmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alacaklı görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments