Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alacaklısını görmek

Rüyada alacaklısını görmek

Rüyada alacaklısını görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına delalettir.

Rüyada alacaklısını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada abdest alacak yer aramak yokluk çekeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada para alacağını görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, aralarından su sızmayacağına inanılır.

Rüyada alacağını aldığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alacak olmak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işarettir.

Rüyada alacak istemek ana baba duası alınacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Rüyada alacak almak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alacaklısını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alacağını alamamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments