Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alacağını görmek

Rüyada abdest alacağını görmek

Rüyada abdest alacağını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bereketli yağmurlara, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret eder.

Rüyada abdest alacağını gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Rüyada abdest alacak yer bulamamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada abdest alacağını görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet eder.

Rüyada abdest alacak yer aramak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev alacak olmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alacaklıları görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada alacaklıyı görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Rüyada alacaklarını almak büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulur.

Rüyada alacaklıdan kaçmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments