Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli aşure görmek

Rüyada etli aşure görmek

Rüyada etli aşure görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli aşure gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada etli aşure görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aşurelik buğday görmek kulluk derecesinin artmasına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada aşure keşkek görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şekersiz aşure görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşure yaparken görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek büyük tartışmalara gireceğine, aile içinde saadetinin artacağına, güçten ve takatten düşeceğine inanılır.

Rüyada aşurelik görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, başarılarının katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments