Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşurelik görmek

Rüyada aşurelik görmek

Rüyada aşurelik görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, geçim derdine düşeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşurelik gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada aşure yedirmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ömrünün uzun olacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına alamet eder.

Rüyada aşure dağıtmak hasta olanlar için şifa bulmaya, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure malzemesi almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencerede aşure görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, iyi hissedileceğine inanılır.

Rüyada aşure dökmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure içtiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure yemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada aşure içmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments