Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure keşkek görmek

Rüyada aşure keşkek görmek

Rüyada aşure keşkek görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, insanlardan takdir toplayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure keşkek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada aşure keşkek görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada keşkek almak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş keşkek görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sohbetinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keşkek çorbası görmek büyük kazanç sağlanacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada keşkeklik buğday görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada keşkek görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keşkek pişirdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada keşkek yediğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments