Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekersiz aşure görmek

Rüyada şekersiz aşure görmek

Rüyada şekersiz aşure görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, aynı karşılığı alamayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şekersiz aşure gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Rüyada şekersiz aşure görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şekersiz aşure yemek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada aşure çorbası yemek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada aşure dökmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Rüyada birine aşure vermek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayallerinin yıkılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure buğdayı görmek kredi çekileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşurelik almak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments