Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure yaparken görmek

Rüyada aşure yaparken görmek

Rüyada aşure yaparken görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Rüyada aşure yaparken gördüyseniz:

  • Sizin başkaları için neler yaptığınız değil onların sizin için neler yapabileceği konusuna odaklanmalısınız.

Rüyada aşure malzemesi görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada aşurelik malzeme görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, huzur içinde yatacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Rüyada aşure hazırlamak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada aşure dağıtmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının aşure yaptığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure gününü görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments