Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin aşure yaptığını görmek

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin aşure yaptığını gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada aşure dağıtıldığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada aşurelik almak can sıkıcı haberler almaya, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada aşure kusmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada aşure ikram etmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ölüden aşure almak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada aşurelik buğday görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure yaparken görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada aşure malzemesi görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments