Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sökülmüş etek görmek

Rüyada sökülmüş etek görmek

Rüyada sökülmüş etek görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, rızkın artacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada sökülmüş etek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada etek gymek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, birçok iş teklifi alınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Rüyada yeni etek giymek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada renkli etek giydiğini görmek yüksek tahsil yapacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yırtılmış etek görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada beyaz etek giymek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada renkli etek görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments