Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteğinde kan görmek

Rüyada eteğinde kan görmek

Rüyada eteğinde kan görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, geniş rızık elde edeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada eteğinde kan gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada eteğinde kan görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada etekte kan görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül etek giymek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada etek dikmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada etek çıkarmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz eteği görmek işlerinin kapanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, gözyaşı döküleceğine alamet eder.

Rüyada etek kaldırmak yenisinin başlayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, onlara hayrının dokunacağına işarettir.

Rüyada erkeği etekli görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments