Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli etek giymek

Rüyada çiçekli etek giymek

Rüyada çiçekli etek giymek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, komşularla ters düşüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, köşeye sıkıştıracağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli etek giymek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınıza dikkat edin.

Rüyada çiçekli etek giydiğini görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekli etek giymek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kısmetinin hep açık olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Rüyada çiçekli etek görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski etek giymek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil uzun etek giymek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mine etek giymek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sevilen bir dostun geleceğine tabir olunur.

Rüyada kot etek giydiğini görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments