Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz etek ceket görmek

Rüyada beyaz etek ceket görmek

Rüyada beyaz etek ceket görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz etek ceket gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Rüyada beyaz etek ceket görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek bereketli işlere gireceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ceket etek görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah etek ceket giymek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir ceket giymek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz ceket kaybetmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz ceket görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments