Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek bakmak

Rüyada etek bakmak

Rüyada etek bakmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada etek bakmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada etek bakmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada krem rengi etek giymek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah etek dikmek hayattan daha zevk alacağına, yarar getireceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada su yeşili etek görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada etekleri tutuşmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Rüyada etek üstüne etek giymek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin etek giydiğini görmek makamının yükseleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işarettir.

Rüyada gri etek giymek işinin aksayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments