Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etekleri tutuşmak

Rüyada etekleri tutuşmak

Rüyada etekleri tutuşmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada etekleri tutuşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş birliği, iş ya da ilişkiden en fazlasını umabilirsiniz.

Rüyada etekleri tutuşmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuşmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşle el ele tutuşmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete delalettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, işlerini hafifleteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments