Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin etek giydiğini görmek

Rüyada birinin etek giydiğini görmek

Rüyada birinin etek giydiğini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin etek giydiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerimizde de, sürpriz veya hoş gelişmeleri destekleyen görünümler devam ediyor.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil etek giymek hasret giderileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza inanılır.

Rüyada yırtık etek giydiğini görmek keyfe kavuşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo etek giymek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minik etek giymek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, başına türlü belalar geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kadının etek giymek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun etek giymek mutlu ve huzurlu biri olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments