Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek altı traş olmak

Rüyada etek altı traş olmak

Rüyada etek altı traş olmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek altı traş olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Rüyada etek altı traşı olmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada beyaz etek aldığını görmek kişinin can derdine düşeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada etek altı traş olmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun etek aldığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek aldığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz mini etek görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye etek almak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments