Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mini etek görmek

Rüyada beyaz mini etek görmek

Rüyada beyaz mini etek görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mini etek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada beyaz mini etek görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada beyaz mini etek giymek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, donatacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mini etek almak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada siyah mini etek giymek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini mini etekle görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını mini etekle görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments