Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek aldığını görmek

Rüyada etek aldığını görmek

Rüyada etek aldığını görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada etek aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada etek altı traşı olmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, talihin yüze güleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada etek aldığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada beyaz etek aldığını görmek umutlarının yarım kalmayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet eder.

Rüyada uzun etek aldığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada etek altı traş olmak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet eder.

Rüyada bol etek giymek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada eteği sökülmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments