Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek çeket giymek

Rüyada etek çeket giymek

Rüyada etek çeket giymek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, içinin hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek çeket giymek gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Rüyada etek çeket giymek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sahip olduklarının eksileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi çeket giymek hem rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil çeket giymek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çeketi giymek mutluluğunun da artacağına, hep yerinde sayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada rengarenk etek giymek lüksüne de lüks katacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada kareli etek giymek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, anne babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments