Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı etek giydiğini görmek

Rüyada sarı etek giydiğini görmek

Rüyada sarı etek giydiğini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada sarı etek giydiğini gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Rüyada sarı etek giydiğini görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine inanılır.

Rüyada sarı etek giymek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, özgüveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarı uzun etek giymek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı etek görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı etek almak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bordo etek giymek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun etek giydiğini görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz etek giymek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments