Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı etek ceket giymek

Rüyada kırmızı etek ceket giymek

Rüyada kırmızı etek ceket giymek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulur.

Rüyada siyah etek ceket giymek sıkıntıların sona ereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek canını ve malını garanti altına alacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kırmızı etek giymek moral bozukluğu yaşanacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gelirinin garanti olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments