Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni etek giymek

Rüyada yeni etek giymek

Rüyada yeni etek giymek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni etek giymek gördüyseniz:

  • Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yeni siyah etek giymek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada yeni bir etek giymek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada yeni etek giymek onunla mutlu bir yuva kuracağına, rahat bir nefes alacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni etek almak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni etek diktirmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni etek görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada siyah etek ceket giymek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, iyi habere, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments