Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eteği sökülmek

Rüyada eteği sökülmek

Rüyada eteği sökülmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin yasa düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzelliklere rast gelineceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eteği sökülmek gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Rüyada eteği sökülmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonunun söküldüğünü görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Rüyada ağaçların söküldüğünü görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi sökülmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağacın kökünden söküldüğünü görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada kalbi sökülmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağacın söküldüğünü görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının söküldüğünü görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments