Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ete basmak

Rüyada ete basmak

Rüyada ete basmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işe başlanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ete basmak gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Rüyada ete basmak elinin kolunun bağlanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada düğün basmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çürük tahtaya basmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada solucana basmak rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğine basmak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada küle basmak böylece kişinin hafifleyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağrına basmak çıkış yolları bulacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuna basmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments