Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et tükürmek

Rüyada et tükürmek

Rüyada et tükürmek parasının her zaman bereketli olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayırlı ve güzel olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada et tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada et parçası tükürmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına delalettir.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et tükürmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada domuz eti tükürmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, ferah bir döneme girileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada ağızdan et tükürmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına delalet eder.

Rüyada et tükürmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından et tükürmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments