Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz eti tükürmek

Rüyada domuz eti tükürmek

Rüyada domuz eti tükürmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, saygınlık elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada domuz eti tükürmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin karşılığında bazı şeyler vaat edebilirseniz, o zaman söyledikleriniz daha anlamlı olabilir.

Rüyada domuz eti tükürmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada çiğ et tükürmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından et tükürmek gayrimenkul sahibi olunacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Rüyada et parçası tükürmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine yorulur.

Rüyada ağızdan et tükürmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret eder.

Rüyada et tükürmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek evliyseniz eşle iyi geçime, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Rüyada domuz eti yemek ve kusmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments