Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından et tükürmek

Rüyada ağzından et tükürmek

Rüyada ağzından et tükürmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada ağzından et tükürmek gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada ağzından et tükürmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, örnek insan olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından kan tükürmek zor durumda kalınacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada birinin ağzına tükürmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ağzının içine tükürmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada ağzından kum tükürmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments