Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et parçası tükürmek

Rüyada et parçası tükürmek

Rüyada et parçası tükürmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kişinin güzel işler yapacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada et parçası tükürmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada et parçası tükürmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ticaretin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et tükürmek insanları kıracağına ve üzeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından et tükürmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada et tükürmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan et tükürmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuz eti tükürmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayakta et parçası görmek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments