Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et şişi görmek

Rüyada et şişi görmek

Rüyada et şişi görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada et şişi gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Rüyada şişte et görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, talihin yüze güleceğine inanılır.

Rüyada et şiş görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini ailesine vereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiş et görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, planların tutmayacağına delalet eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek dileklerin gerçekleşeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada et şişi görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments