Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etinin şiştiğini görmek

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, mutsuz olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek sevdiği birine hediye alacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada diş şiştiğini görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, dualarının karşılığını göreceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş diş görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş şişmesi görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işarettir.

Rüyada diş şişmesini görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments