Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişte et görmek

Rüyada şişte et görmek

Rüyada şişte et görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Rüyada şişte et gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada şişte et görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşam standartlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, canının sağ olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş et görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada diş eti şişmesi görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada et şişi görmek aralarından su sızmayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada et şiş görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments