Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş etinin şişmesini görmek

Rüyada diş etinin şişmesini görmek

Rüyada diş etinin şişmesini görmek şansının her zaman yaver gideceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, gelirinin artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada diş etinin şişmesini gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, gönlünce harcama yapmasına alamet eder.

Rüyada diş eti şişmesi görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, inancını bir kenara atacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalettir.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Rüyada şiş diş görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş şişmesini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada şişmiş diş görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş şiştiğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments