Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş eti şişmesi görmek

Rüyada diş eti şişmesi görmek

Rüyada diş eti şişmesi görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Rüyada diş eti şişmesi gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulur.

Rüyada diş etinin şişmesini görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet eder.

Rüyada diş etinin şiştiğini görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada diş eti şişmesi görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada diş şişmesini görmek dünya malı edineceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada diş şişmesi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada diş şiştiğini görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş diş görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments