Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et keseri görmek

Rüyada et keseri görmek

Rüyada et keseri görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük işlere girileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada et keseri gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Rüyada et keseri görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada et keserken görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada birini et keserken görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek daha fazla gelir sahibi olacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada kendini saç keserken görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada birini keserek öldürmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada birini keserken görmek kazancın çoğalacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments