Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini keserken görmek

Rüyada birini keserken görmek

Rüyada birini keserken görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, konforunun artacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada birini keserken gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada et keseri görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Rüyada keserle toprak kazmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işarettir.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada keser görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada birini et keserken görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, barış için adım atacağına, uzun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments