Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini et keserken görmek

Rüyada birini et keserken görmek

Rüyada birini et keserken görmek canla başla çalışacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini et keserken gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Rüyada et keseri görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, bol bol moral depolanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini et keserken görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et keserken görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada keser balta görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kendi saçını keserken görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, rütbesinin yükseleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini saç keserken görmek yaşama dört elle sarılacağına, gönül kapılarının açılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada keserle toprak kazmak hayır dualarına nail olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini saç keserken görmek düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments