Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini keserek öldürmek

Rüyada birini keserek öldürmek

Rüyada birini keserek öldürmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Rüyada birini keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada birini keserek öldürmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazını keserek öldürmek işlerinin bozulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, parasal anlamda rahat edeceğine, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek malvarlığının çok daha artacağına, zorlukların artacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalettir.

Rüyada adamı keserek öldürmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, başına türlü işler geleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı keserek öldürmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments