Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada et gürmek

Rüyada et gürmek

Rüyada et gürmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada et gürmek gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada et gürmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları gür görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gür saç görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yollarının açılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada gür saçlı bebek görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gür saçlı olmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gök gürlemesi ve yağmur görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada gür saç görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments