Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür saçlı olmak

Rüyada gür saçlı olmak

Rüyada gür saçlı olmak tecrübelerini aktaracağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada gür saçlı olmak gördüyseniz:

  • Uygulanan baskı kararsızlığa neden olabilir.

Rüyada gür sarı saç görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada gür ve uzun saç görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, eşe dosta yardım edileceğine işarettir.

Rüyada saçı gür görmek çok büyük yenilikler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah gür saç görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada saçın gürleşmesini görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun gür saç görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine yorulur.

Rüyada gür saç görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada saçları uzun ve gür görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments