Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gür saç görmek

Rüyada gür saç görmek

Rüyada gür saç görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada gür saç gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada uzun gür saç görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada gür sarı saç görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada kendini gür saçlı görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada saçı gür görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada siyah ve gür saç görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, kötü sözler duyulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür saç görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulur.

Rüyada saçları gürleşmiş görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada saçı uzun ve gür görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, de zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments