Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye yumruk atmak

Rüyada anneye yumruk atmak

Rüyada anneye yumruk atmak başarıları ile tanınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine delalettir.

Rüyada anneye yumruk atmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Rüyada anneye yumruk atmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada göze yumruk atmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada masaya yumruk atmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada birine yumruk atmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Rüyada şeytana yumruk atmak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hakkını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadına yumruk atmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada adama yumruk atmak zevki sefa içinde olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kafaya yumruk atmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments